Acesti Millennials…

De ceva vreme tot aud despre aceasta generatie denumita Millennials, eticheta in spatele careia as spune ca se ascund foarte multe stereotipuri. Millennials pare ca au devenit un fel de “tap ispasitor”, un fel de “aliens” care traiesc in lumea lor, una digitala.  

Ne tot intrebam ce se va intampla cu viitorul nostru, celor ce facem parte din generatia X sau Baby Boomers? E ca si cand soarta noastra depinde covarsitor de modul in care evolueaza acesti Millenniaals care se cred indreptatiti sa primeasca totul de-a gata, sa puna limite clare si ferme intre viata personala si cea profesionala si sa stea non-stop cu nasul in device-uri. 

Am avut curiozitatea sa inteleg mai multe despre acesti “aliens” care ne sunt colegi sau copii uneori si pe care parem ca nu-i intelegem. Si nu mare mi-a fost mirarea sa vad ca in spatele  etichetelor nu exista neaparat si realitatea atat de sumbra. 

Se pare ca nu exista diferente intre Millennials si celelalte generatii, mai ales in mediul profesional. O arata un studiu realizat de catre IBM pe care il puteti gasi aici

Si astfel am mai demontat niste mituri 🙂

Advertisement